Erkan DURMAZ - Müdür

1982 yılı Çanakkale İli Biga İlçesi doğumlu olan Erkan DURMAZ, İlkokul ve Ortaokulu Çanakkale´nin Biga İlçesi´nde Lise öğreniminiise Bilecik Fen Lisesi´nde tamamlamıştır. GaziÜniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun olan Erkan DURMAZ, 8 yıl özel öğretim kurumlarında öğretmen ve yönetici olarak çalıştıktan sonra 2012 yılından itibaren Tekirdağ İlinde farklı okullarında Öğretmenlik ve Yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Müdür olarak görevlendirildiği Şehit Erdem Uçar İmam Hatip Ortaokulunda görevini sürdürmektedir. Halen Namık Kemal Üniveristesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.

(282) 726 7573 Eposta